Bewonersbijeenkomsten

Vlak na de oplevering van SAS-3 zijn bewoners uitgenodigd om met Woonbedrijf te praten over verschillende zaken met betrekking tot SAS-3. De aanwezigen van deze vergaderingen hebben daar een bewonerscommissie opgericht, waaruit de stichting MijnSAS-3 is ontstaan. Nu de meeste (opstart)problemen zijn opgelost en buren elkaar steeds beter zelf weten te vinden, is er door het bestuur voor gekozen om de vergaderingen (ieder kwartaal) om te zetten in bewonersbijeenkomsten (halfjaarlijks).

Het eerste doel van deze bijeenkomsten is om informatie te delen met de bewoners van SAS-3. Het bestuur en Woonbedrijf willen de bewoners hier informeren over nieuwe ontwikkelingen op SAS-3 en/of Strijp-S. Daarnaast is er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje vragen te stellen aan het bestuur en Woonbedrijf of om samen met je buren bij te praten.

De eerste bewonersbijeenkomst staat gepland op dinsdag 13 oktober vanaf 19:30 uur in het Glaspaviljoen. Wij nodigen alle bewoners van SAS-3 graag uit om hier naartoe te komen.