Maria van Kemenade en Wim Schoof

mariaMag ik me even voorstellen? Mijn naam is Maria van Kemenade en ik ben 64 jaar oud. Ik vind het fijn wonen op hier op Strijp-S omdat er veel is te beleven (onder andere muziekconcerten en de feelgoodmarkt). Er wonen hier bovendien veel jonge mensen en dat houdt je jong. Ik ben bij de bewonerscommissie/werkgroep om op de hoogte te blijven en mee te helpen waar het kan. Zo heb ik me onlangs nog aangesloten bij het buurtpreventieteam.

Groeten van Maria van Kemenade.

 

 

Even voorstellen: mijn naam is Wim Schoof, 75 jaar oud en bewoner van SAS-3 op Strijp-S. Ik ben geboren in Eindhoven en heb hier de eerste 36 jaar van mijn leven gewoond. Na enkele omzwervingen in Brabant, c.q. Boxtel en Veghel, woon ik nu sinds december 2012 op SAS-3 (Strijp-S), dus eigenlijk een van de eerste bewoners op Strijp-S. IMG_1015Deze woonomgeving sprak mij direct aan omdat het dynamisch, bruisend en nieuw is. SAS-3 is een fijne plek om te wonen.

Ik werd gevraagd mij aan te sluiten bij de bewonerscommissie van SAS-3 en heb mij direct hiervoor aangemeld, dit vooral om sneller kennis te kunnen maken met mijn nieuwe leefomgeving op Strijp-S en
de bewoners op SAS-3. Dit ook om eventueel een bijdrage te kunnen geven om samen met de bewonerscommissie en de bewoners van SAS-3 een fijne leefomgeving te krijgen. Hierin elkaar ontmoeten is belangrijk voor mij.

Kom ook eens naar een bewonersbijeenkomst van SAS-3, je bent altijd welkom. Samen wonen wij op SAS-3 en Strijp-S.

Groeten van Wim Schoof.