Joep van de Laarschot en Bas de Greef

In de nieuwsbrieven en op de website zullen telkens een aantal bewonerscommissieleden zich voorstellen. Op deze manier proberen we de herkenbaarheid te vergroten en uit te leggen wat we allemaal doen. Deze keer is het de beurt aan Joep en Bas.

foto Joep

Joep

Naam: Joep van de Laarschot
Leeftijd: 30 jaar
Functie: Voorzitter MijnSAS-3 en secretaris Het Glaspaviljoen
Motivatie: “Als voorzitter zet ik mij in om zoveel mogelijk informatie over Strijp-S en SAS-3 te verzamelen en door te geven aan de bewoners. Daarbij probeer ik de communicatie te verbeteren, zodat iedere bewoner op de hoogte is van alles wat er speelt op Strijp-S en hun belangen behartigd kunnen worden.
Strijp-S is nog volop in ontwikkeling en ik denk dat wij als bewoners onze ideeën realiteit kunnen laten worden als we actief samenwerken, zowel binnen SAS-3 als met al onze buren op Strijp-S. Ik ben lid geworden van de bewonerscommissie omdat ik op die manier kan bijdragen aan het vormen van Strijp-S als onze eigen, prettige woonomgeving en om zo samen een voorbeeld te zijn hoe bewoners zelf een stad(sdeel) kunnen vormgeven.”

foto Bas

Bas

‘’Mijn naam is Bas de Greef, 31 jaar geleden geboren in Nijmegen, maar sinds dag twee woonachtig in Eindhoven. Ik heb gestudeerd in Eindhoven en Tilburg en werk tegenwoordig als marketing specialist voor een multinational in de landbouw. Daarnaast vul ik mijn tijd met het luisteren naar vinyl, concertjes bezoeken en fietsen.’’
‘’De reden dat ik deelneem aan de bewonerscommissie is om betrokken te blijven bij de ontwikkelingen rondom SAS-3 en Strijp-S. Wat ik het leuke aan Strijp-S vind is dat de leukste restaurants van Eindhoven op loopafstand zijn, je bent anderhalve koprol verwijderd van Plaza Futura, er zijn veel leuke festivals en de lekkerste ijsjes van Europa worden hier gemaakt. Heerlijk rustig wonen, terwijl levendigheid altijd dichtbij te vinden is.’’