Kan ik een bewonersbijeenkomst bijwonen?

De bewonersstichting MijnSAS-3 organiseert 2 keer per jaar een bewonersbijeenkomst en 2 keer per jaar een werkgroepenbijeenkomst.

De bewonersbijeenkomst is voor iedere bewoner toegankelijk en hiervoor zullen wij dan ook iedere bewoner uitnodigingen via de nieuwsbrief, de website en Facebook. Op deze bijeenkomst zal het bestuur van MijnSAS-3 mededelingen doen over zaken waar ze mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan voortgang buurtpreventie, nieuws over Strijp-S, overleg met PSB (meer over PSB is hier te lezen) en geplande activiteiten. Daarnaast nodigen wij Woonbedrijf uit om vanuit hun mededelingen te doen. Na de mededelingen is er de mogelijkheid is om in een informele sfeer (afhankelijk van de lokatie is er wel of geen bar) vragen te stellen aan het bestuur, werkgroepen en Woonbedrijf, om buren te ontmoeten en verder te praten.

De werkgroepenbijeenkomst is alleen toegankelijk voor mensen die in een werkgroep zitten. Zij worden persoonlijk uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst willen we met de werkgroepen bespreken wat hun doel is, wat ze gedaan hebben en wat ze nog willen gaan doen. Werkgroepen kunnen hierin ook (nieuwe) ideeën uitwisselen en het bestuur zal bespreken waarin zij de werkgroepen kan ondersteunen.

Posted in: Bewonersstichting